Voor­uit­gang be­gint met in­zicht: Een ver­fris­sen­de kijk op zorg

Geschreven door: Dominique van den Boogaard
op op 29 februari 2024
Vooruitgang begint met inzicht: Een verfrissende kijk op zorg

Zelfreflectie is niet zomaar een moment van bezinning; het is de drijvende kracht achter vooruitgang. In onze toewijding om elke dag beter te worden, stellen we onszelf de essentiële vragen: "Wat gaat goed en wat kan beter?" Dit vormt de basis van onze jaarlijkse kwaliteitstoetsing. Een vrijwillig, maar cruciaal proces dat ons gidst in het continue verbeteren van onze zorg. Het is onze routekaart naar uitmuntendheid, ons instrument om ervoor te zorgen dat onze hulp naadloos aansluit bij ieders behoeften. Want bij ons maakt elke kleine verbetering een wezenlijk verschil.

Een pluim voor ons werk

Een pluim voor ons werk

Ook dit jaar hebben we weer een mijlpaal bereikt: Een positieve beoordeling van onze kwaliteitsauditor. Dit certificaat is zoveel meer dan een bewijs van goedkeuring; het is een teken dat we op de goede weg zijn. Het is een bron van motivatie om onszelf te blijven overtreffen. Want voor ons is stilstaan geen optie; wij zijn erop gebrand om iedere stem te versterken.

Samen bouwen aan topzorg

Ware vooruitgang boeken we samen. In nauwe samenwerking met collega's en externe auditors zoeken we continu naar manieren om onze logopedische zorg te verbeteren. Elke dialoog, elke actieplan biedt ons een kans om ons vakmanschap te verfijnen. Door aandachtig te luisteren en voortdurend te leren, tillen we het  Huis voor Logopedie naar een hoger niveau.

Motivatie is de sleutel tot succes

Onze missie stopt niet bij de deur van de praktijk. We zijn van plan om ouders en verzorgers om te vormen tot effectieve gezondheidscoaches voor hun kinderen. Dat doen we door ze uit te rusten met motiverende gesprekstechnieken. Daarmee versterken we het effect van onze behandelingen en ondersteunen we de communicatieve vaardigheden van kinderen op de meest effectieve manier.

Groene stappen: Onze bijdrage aan duurzaamheid

We zetten ook stappen naar een groenere toekomst door het verminderen van papiergebruik. Met slimme, duurzame alternatieven dragen we bij aan een beter milieu, met als doel een significante papierreductie tegen het einde van 2024.

Jouw mening telt

Jouw feedback is essentieel voor ons; het is de wind onder onze vleugels. Deel jouw ervaringen met ons en help de kwaliteit van onze zorg nog verder te verbeteren. Samen zorgen we voor een toekomst waarin elke dag gekenmerkt wordt door groei en verbetering. Stap binnen en ervaar de dynamiek van vooruitstrevende zorg. Met jouw stem versterken we onze missie, dag na dag.

Neem voor meer informatie contact met ons op.


Wij zijn aangesloten bij

DTL Proof
Gezondheidscentrum Didam
Gezondheidscentrum Waalsprong
Kiwa
KP
Praatcoach
Praatjuf
NVLF
ParkinsonNet
Stichting Liz
Unik
Werken bij Praatjuf
sluiten

Meld je aan voor onze maandelijkse logopedie oefeningen