Naar boven

Historie

Historie

Huis voor Logopedie: Waar woorden vleugels krijgen

In 2000 ontsproot een droom in de vruchtbare grond van Gezondheidscentrum Didam. Maaike Hendriks, met haar visionaire blik en een hart vol ambitie, nam de eerste stap op een breed pad. Dit moment legde de basis voor wat nu bekendstaat als het Huis voor Logopedie. Gevoed door verhalen en gedreven door dromen. Bezield met een onblusbare passie voor communicatie, groeide deze droom uit tot een reis die geen grenzen kent. Van de levendige straten van Arnhem tot de schilderachtige lanen van Nijmegen en de plaatsen hieromheen. Dit avontuur bestrijkt iedere hoek van deze prachtige regio.

Van Praatjuf tot Huis voor Logopedie

Huis voor Logopedie, ooit begonnen als Praatjuf, is nu uitgegroeid tot een familie van merken. Elk daarvan is uniek, en allen zijn geworteld in onze kernwaarde: 'Iedereen verdient een stem'. We zien een toekomst waarin elke stem telt, of het nu de stem van een cliënt of een medewerker is. Praatjuf, de inspiratiebron, blijft de drijvende kracht achter onze zorg voor kinderen. Praatcoach, met de specialisaties voor volwassenen, versterkt dagelijks het zelfvertrouwen en de communicatievaardigheden. En daar houdt het niet op. In de komende maanden breiden we ons aanbod verder uit.

Onze missie: Communicatie die levens verandert

We willen een revolutie in logopedische zorg ontketenen. Een revolutie waarin iedereen, van baby tot bejaarde, een stem heeft. Een stem die gehoord en versterkt wordt. Wij geloven dat effectieve communicatie de sleutel is tot een kwalitatief beter leven. Daarom streven we ernaar om binnen 10 jaar het logopedische centrum in de regio te zijn. Erkend voor het bieden van kwalitatieve zorg aan meer dan 10.000 kinderen en volwassenen.

Visie voor de toekomst: Iedereen een stem

Onze visie gaat (veel) verder dan het traditionele. We zien communicatie als een levenslange reis. Van de eerste babbels van een baby tot hervinden van woorden na afasie. Wij zijn er om te ondersteunen, te begeleiden en te versterken. Elk merk binnen onze familie draagt bij aan deze alomvattende benadering. We begrijpen dat de behoeften van ieder individu uniek zijn. Daarom bieden we zorg op maat, afgestemd op elke leeftijd en levensfase.

Kwaliteit en passie: ons keurmerk van zorg

De toewijding van ons team, de persoonlijke aandacht voor onze cliënten en de voortdurende drang naar innovatie hebben ons het prestigieuze Kiwa-certificaat opgeleverd. Maar onze ware beloning? De talloze levens die we hebben kunnen verrijken met de kracht van communicatie.

Bij het Huis voor Logopedie verbinden we mensen, niet alleen met woorden, maar met begrip en empathie. We nodigen je uit om samen met ons deze reis te maken, waarbij jouw stem altijd centraal staat. Hier bij ons, waar woorden niet alleen gesproken worden, maar ook vleugels krijgen.

Wij zijn aangesloten bij

DTL Proof
Gezondheidscentrum Didam
Gezondheidscentrum Waalsprong
Kiwa
KP
Praatcoach
Praatjuf
NVLF
ParkinsonNet
Stichting Liz
Unik
Werken bij Praatjuf