Naar boven

Missie en visie: Onze reis naar jouw stem

Bij het Huis voor Logopedie telt elk woord. Hier begint een avontuur waarbij jouw stem centraal staat. Onze missie en visie zijn het kompas dat ons leidt tot het optimaliseren van jouw spraak, taal en gehoor. Samen streven we naar een toekomst waarin iedereen vrijuit kan spreken, luisteren en zich kan uitdrukken. Ontdek onze belofte aan jou en de weg die we samen bewandelen.

Visie van het Huis voor Logopedie

We zien onszelf als de brug die mensen verbindt door middel van hun stem. Bij het Huis voor Logopedie geloven we dat elke stem het waard is om gehoord te worden. Het gaat om de woorden die we uitspreken. Om de verhalen die we delen. Om de emoties die we uiten en de verbindingen die we creëren.

Onze doelen

Communicatie is de sleutel tot transformatie. Wij geloven dat we door communicatiebarrières te doorbreken, deuren openen naar nieuwe mogelijkheden. Bij het Huis voor Logopedie zetten we ons in om elk leven dat we aanraken te transformeren, door de kracht van communicatie te ontsluiten.

Missie van het Huis voor Logopedie

Binnen 10 jaar willen we het kloppend hart zijn van de logopedische zorg in de regio. Wij zetten ons in om meer dan 10.000 levens te veranderen. Met onze persoonlijke aanpak en gespecialiseerde expertise, beloven we een reis die even uniek is als elke cliënt die we ontmoeten.

Onze identiteit

Wij zijn het Huis voor Logopedie. Gedreven door de passie om communicatie toegankelijk te maken voor iedereen, werken we onvermoeibaar aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Onze integrale zorg in spraak-, taal- en audiologische diensten geeft iedereen een stem.

Kernwaarden van het Huis voor Logopedie

  • Vrijheid: In ons huis vind je de vrijheid om jezelf uit te drukken, zonder grenzen.
  • Samen: Hand in hand, versterken we elkaar en groeien we samen.
  • Vooruitgang: Elke stap voorwaarts is een sprong in de richting van een betere toekomst.

Slogan: 'Iedereen een Stem'

De slogan: 'Iedereen een Stem', vangt de essentie van ons streven in slechts drie woorden. Het is een krachtig statement dat onze toewijding weerspiegelt aan iedereen die onze hulp zoekt. Deze woorden gaan verder dan alleen onze diensten; Ze belichamen een geloof dat iedere cliënt het verdient om te schitteren in zijn of haar unieke communicatieve kracht. Voor ons betekent 'Iedereen een Stem' dat we niet alleen luisteren, maar ook handelen om iedere stem te laten resoneren, zowel in onze praktijken als daarbuiten.

Het is dagelijkse realiteit voor onze logopedisten. Daarnaast is het een oproep aan toekomstige medewerkers: Een belofte van een werkomgeving waar iedere mening telt, elke bijdrage wordt gewaardeerd en samenwerking de sleutel is tot ons gezamenlijke succes. In het Huis voor Logopedie is 'Iedereen een Stem' meer dan een slogan; Het is onze belofte, ons doel en onze inspiratie.

De cliëntreis bij het Huis voor Logopedie

Van het eerste contact tot het vieren van succes. Eelke stap in de reis van onze cliënten is doordrenkt met zorg, expertise en een persoonlijke touch. We zijn er op elk moment, om te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren.


Wij zijn aangesloten bij

DTL Proof
Gezondheidscentrum Didam
Gezondheidscentrum Waalsprong
Kiwa
KP
Praatcoach
Praatjuf
NVLF
ParkinsonNet
Stichting Liz
Unik
Werken bij Praatjuf