Naar boven

Waarom Huis voor Logopedie?

Waarom Huis voor Logopedie?

Stel je een plek voor waar jouw stem-, spraak- of slikproblemen niet alleen begrepen, maar ook opgelost worden. In het Huis voor Logopedie staat goede communicatie centraal. Of je nu behoefte hebt aan spraak- en taaltherapie of audiologische zorg, alles draait hier om onze belofte: 'Iedereen een Stem'. Voel je gesteund door onze toewijding om elke stem te laten horen. Hier resoneren woorden, dromen en mogelijkheden. Dit is de plaats waar jouw stem niet alleen klinkt, maar echt betekenis krijgt. Dit betekent Huis voor Logopedie voor ouders en cliënten:

Kinderdromen vangen in woorden

Ken je dat? Je kind, bruist van energie, maar worstelt om gedachten in woorden te vangen. Hier schittert Praatjuf. Wij zorgen dat kinderen gehoord en begrepen worden. Elk woord, elk nieuw uitgesproken zinnetje wordt een bouwsteen voor hun zelfvertrouwen. Met geduld en empathie begeleiden we kinderen door de wereld van taal. We vieren hun vooruitgang, van aarzelende klanken tot vloeiende zinnen. We helpen hen een unieke stem te vinden. Bij Praatjuf laat elk kind zijn/haar droom horen.

Duidelijke taal voor volwassenen

Of ben je een volwassene bij wie woorden soms net buiten bereik lijken? Praatcoach is er om die kloof te overbruggen. Bij ons vind je de professionele ondersteuning om elke conversatie vol vertrouwen en met duidelijkheid aan te gaan. Wij staan klaar om je te helpen jouw stem te versterken, zodat je in elke situatie jezelf verstaanbaar kan uitdrukken.

Werk in uitvoering...

Praatjuf en Praatcoach zijn slechts 2 van de 4 pijlers van het Huis voor Logopedie. Pijler 3 en pijler 4 worden binnenkort onthuld...

Dit betekent Huis voor Logopedie voor logopedisten: Jouw passie, jouw toekomst in logopedie

Wij zijn aangesloten bij

DTL Proof
Gezondheidscentrum Didam
Gezondheidscentrum Waalsprong
Kiwa
KP
Praatcoach
Praatjuf
NVLF
ParkinsonNet
Stichting Liz
Unik
Werken bij Praatjuf